Xavier, unes reflexions sobre el teu fil 👇🏼:

1. Ens retreus que enganyem amb el cost d'Eric Garcia. No és cert. Sempre hem explicat quant costarà, però també hem dit que aquest any el cost serà ZERO. Només hem d'incloure una amortització de 230.000€. Del club no sortirà ni 1€ https://twitter.com/xsalaimartin/status/1355461545518653445
2. A partir de l’any que ve, l’impacte de fer el traspàs ara seria de €1.5-2m/any durant 4/5 anys. Una quantitat perfectament assumible per un club com el Barça si qui governa el Club té capacitat per governar en moments com aquest.
3. Estàs portant la discussió només al terreny econòmic quan també és una qüestió esportiva. Econòmicament ens ho podem permetre i som un club de futbol. Tenir un equip competitiu és la prioritat sempre que ens ho poguem permetre. Si tenim una lesió més la defensa està en quadre.
4. La secretaria tècnica i entrenador del primer equip necessiten Eric Garcia ARA. La nostra estructura esportiva també ho creu. El necessiten per tenir un equip més competitiu. Si no fos Eric Garcia hauria de ser un altre. Per sort, tenim disponible un gran talent culer com ell.
5. La responsabilitat de tots aquells que volem el millor pel Barça és intentar fer possible el que l’estructura esportiva necessita i més si ho aconseguim amb un jugador de casa, compromès, disposat a fer un esforç econòmic ara i que estima el Barça.
6. Si ens ajuda a ser millors aquest any i ens ho podem permetre, per què no ho fem? Vam fitxar a Piqué el 2008 i vam pagar €5m a un rival per tenir-lo uns mesos abans. Si haguéssim esperat ell també hauria vingut gratis, però pagar va ser encertat. Per tenir un millor equip.
7. Per què vam fitxar Edgar Davids a mitja temporada amb un cost de €2.5m aquell any (2004) en un moment de debilitat econòmica del Club? Perquè el Barça ho necessitava i tot i les dificultats de diners ho vam fer possible.
8. El Barça ara necessita prendre decisions valentes! Són moments difícils però amb valentia i creativitat podem fer el millor equip possible. Som-hi!!!
You can follow @victor_font.
Tip: mention @twtextapp on a Twitter thread with the keyword “unroll” to get a link to it.

Latest Threads Unrolled:

By continuing to use the site, you are consenting to the use of cookies as explained in our Cookie Policy to improve your experience.