(thread)
1
Καλιφόρνια VS Τέξας: Εμφύλιος

Ο Εμφύλιος Εθνικιστών/Φιλελεύθερων στις ΗΠΑ κλιμακώνεται με το Τέξας να πηγαίνει στο Ανώτατο Δικαστήριο για τη νοθεία στις εκλογές. Κατά τη γνώμη μου μετά την ορκωμοσία τού Τραμπ πάμε φουλ για CALEXIT και διάλυση τών ΗΠΑ.
2
Στην Καλιφόρνια είναι οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας (Google, Facebook, Apple κτλ) και το Χόλιγουντ που τα παίρνουν από την Κίνα, ενώ στο Τέξας οι πετρελαϊκοί κολοσσοί όπως η ExxonMobil. Θυμίζω ότι ο Τραμπ είχε βάλει αρχικά Υπουργό Εξωτερικών τον επικεφαλή της Exxon, Τιλερσον
3
Όπως βλέπουμε το Τέξας τώρα πάει να πάρει και τους τεχνολογικούς κολοσσούς από την Καλιφόρνια, με τον Ελον Μασκ να πηγαίνει τη Tesla στο Τέξας.
4
Επίσης υπάρχει η λεγόμενη Μεγάλη Εξοδος με πολλούς Καλιφορνεζους να μετακομίζουν στο Τέξας για να γλιτώσουν από τη φιλελεύθερη Δυστοπία των Lockdown, των υψηλών φόρων και της ηθικής Παρακμής. Πιο γνωστό παράδειγμα ο Τζο Ρογκαν που έχει το διασημότερο podcast του πλανήτη.
Πολλές φορές για λόγους προπαγάνδας εμφανίζουμε τον Τραμπ ως τον μοναχικό καβαλάρη ενάντια όλων. Στην πραγματικότητα πίσω από τον Τραμπ κρύβονται τεράστια συμφέροντα. Όπως βλέπουμε ο γερουσιαστής του Τέξας, Κρουζ, είναι έτοιμος να καταθέσει στο Ανώτατο Δικαστήριο για τη Νοθεία
6
Καλιφόρνια και Τέξας συνορεύουν με το Μεξικό. Ενώ όμως το Τέξας θέλει Τείχος, η Καλιφόρνια θέλει ανοιχτά σύνορα για να μπαίνουν τα ναρκωτικά των καρτέλ, ανήλικα παιδιά για τις ανώμαλες ορέξεις των φιλελεύθερων ελίτ και λαθρομετανάστες για αλλοίωση των εκλογικών αποτελεσμάτων.
7
Η Καλιφόρνια είναι η μεγάλη χαμένη με τον Εμπορικό Πόλεμο του Τραμπ με την Κίνα, αφού χάρη στους σκλάβους στα εργοστάσια της Κίνας παράγουν με χαμηλό κόστος τα προϊόντα τούς. Καπιταλισμός με σφυροδρέπανο στην ανίερη συμμαχία Κομμουνιστών-Φιλελευθερων.
8
Η Καλιφόρνια δεν έχει πετρέλαιο όπως το Τέξας και θέλει ακριβή Πράσινη Ενέργεια που θα την πληρώνουν οι Σανοφαγοι με τους φόρους τους. Επίσης η Κίνα και η Γερμανία δεν έχουν πετρέλαιο να πω εγώ, γι'αυτό τρώτε την Γκρέτα όλη μέρα στην μαπα. Αχ αυτό το κακό πετρέλαιο
You can follow @Xristos10818751.
Tip: mention @twtextapp on a Twitter thread with the keyword “unroll” to get a link to it.

Latest Threads Unrolled:

By continuing to use the site, you are consenting to the use of cookies as explained in our Cookie Policy to improve your experience.