Merhaba dostlar bugün henüz portakalda vitamin bir projeden bahsedeceğim. Hazırlarken henüz Seed Round %80 tamamlanmış Private Round başlamamıştı. O sebeple pivate roundlara veya public roundlara katılmak isterseniz detaylı araştırmanızı yapıp girebilirsiniz.
Bugünkü projemiz gaming sektörüyle Defi akımını birleştirmek için tasarlanmış bir proje konuğumuz @Royale_Finance , konumuz #iGDeFi hadi başlayalım,
Covid salgını hemen hemen dünya çapındaki endüstrilerin birçoğunu kaosa sürüklerken bazı sektörleri de olumlu yönde etkiledi. Bunların başında hali hazırda logaritmik bir büyüme gösteren #iGaming endüstrisi geliyor.
Fiziksel mekânlarda faaliyet gösteren her bir şirket dijitalleşmeye başlarken bu sektör 2016 yılında yaklaşık 40 milyar dolar değerinde iken günümüzde 150 milyar dolar seviyesine ulaştı.
Evolution Gaming’in NetEnt’e yaptığı 2 milyar $ teklif piyasalarda birçok insanın dikkatini bu endüstriye çekti. 2020 de Flutter Entrtainment, Draft Kings ve SBTech sektörlerini tekelleştirmeye başladı. Buda iGaming kullanıcıları tarafında birçok sorunu da beraberinde getirdi
Bu sorunlardan ilki girişimcilerin yeni ve ilgi çekici oyun/ platform fikirlerinin mevcut likidite eksiliği nedeniyle inovasyonun önüne geçmesi. İkincisi ve bence en önemlisi operatörler ve oyuncular arasındaki güvensizlik.
Sektörde uzun yıllardır yer alan şirketler kullanıcıların güvenini sağlamış olsa da bu alanda şeffaflığın olmaması ve sunucuların manipüle edilebilmesi birçok kullanıcının iGaming endüstrisinden uzaklaşmasına sebep oluyor.
@Royale_Finance hem girişimciler tarafında bu likidite eksikliğini gidermek hem de şeffaflığın sebep olduğu sorunları ortadan kaldırmak için yeni bir ekosistem oluşturuyor.Defi sistemleri girişimcilerin ve operatörlerin adaptasyonunu hızlandırmak için bu alana entegre edilebilir
Royale tüm bu sorunların üstesinden gelmek ve 100 milyar doları aşan bu endüstride tamamen yeni bir #Defi + #iGaming büyümesini hızlandırmak için Defi’nin likidite havuzu modellerini ve yönetim yapılarını kullanacak.
Blockchain’in gücü @Royale_Finance ekosistemiyle birleştirecek olan $ROYA token likidite madenciliğiyle kullanıcılarına dağıtılacak ve likidite sağlayıcıları DAO mekanizması sayesinde teklif sunabilecek, kararları tartışabilecek ve bu tokenları stake edebilecekler.
Ekip yöneticiler, geliştiriciler ve fon konseyindeki üyelerle 15 kişiden oluşuyor. Ekip üyelerinin bir çoğu iGaming ve Blockchain alanında deneyimli isimler ve bazıları Microgaming, DAO Bet, Doyle Dane Bernbach, MantraDao, Wanchain, Geeq, Orion gibi şirketlerde yer almışlar.
Seed + Private ve Public turlarında toplamda $1,45m fonlanmayı hedefliyorlar. Token oluşturma etkinliğinden sonra 72 milyon token ve 970k marketcap ile markete giriş yapacak
Şimdilik bu kadar, bu floodu diğer floodlar gibi mediumdanda yayınlayacağım. Zaman ayırdığınız için teşekkürler lütfen kendi araştırmanız yapmayı unutmayın, detaylar için;
@Royale_Finance http://t.me/OfficialRoyaleFinance
You can follow @estamina04.
Tip: mention @twtextapp on a Twitter thread with the keyword “unroll” to get a link to it.

Latest Threads Unrolled:

By continuing to use the site, you are consenting to the use of cookies as explained in our Cookie Policy to improve your experience.