Merhaba arkadaşlar, sizlere takip ettiğim ve oldukça beğendiğim @SkaleNetwork projesi hakkında bilgiler vermek istiyorum.
SKALE Nedir?

Geliştiricilere, Ethereum ile anında uyumlu, yüksek düzeyde yapılandırılabilir, tamamen merkezi olmayan zincirleri kolayca sağlama yeteneği sağlayan esnek bir blok zinciri ağıdır.
Neden SKALE?

SKALE, dApp geliştiricilerin akıllı sözleşme geliştirmeyi hızlandırmalarına ve performansı artırmalarına yardımcı olur. SKALE, EVM ile uyumludur ve geliştiriciler Ethereum'un mevcut geliştirici araçlarından faydalanmalarını sağlar.
SKALE nasıl çalışır?

SKALE'nin amacı, dApps'ın SKALE'nin onaylayıcı seti tarafından güvence altına alınmıştır, uygulamaya özel bağımsız zincirlere erişmesini sağlamaktır. Başka bir deyişle, uygulamaya özel yan zincirler SKALE'nin geçerlilik setinden güvenlik satın almaktadır.
SKALE'in iş modeli nedir?

SKALE, Hizmet Olarak Ethereum olarak düşünülebilir. Bir dApp, SKALE'nin geçerlilik setinden ihtiyaç duyduğu kaynaklara (hesaplama, depolama, bant genişliği) göre abonelik ücreti öder.
SKALE Ethereum'a nasıl bağlanır?

Uygulamaya özel zincirler, giriş ve çıkış noktası olarak hizmet veren SKALE Manager akıllı sözleşmesi ile Ethereum'a bağlanır. dApps, jetonlarını, uygulamaya özel zincirdeki belirteçlere basan SKALE Manager akıllı sözleşmesine yatırır.
Uygulamaya özel zincirler nasıl güvenli?

Zincirler, güvenliklerini rastgele atanan ve sık sık döndürülen doğrulayıcılardan oluşan bir havuz la güvence altına alınan SKALE Yöneticisi sözleşmesinden elde eder.
dApp'ler SKALE'yi kullanmaya nasıl başlayabilir?

SKALE'yi kullanmak isteyen bir dApp geliştiricisi şunları yapmak zorundadır:++++
1- Ne kadar ek kapasiteye ihtiyaç duyduklarına karar verin;
2- Ek kapasite için süreyi seçin;
3- Abonelik ücretini SKALE Manager sözleşmesinin onaylayıcılarına ödeyin.
Protokolü kim kontrol edecek?

SKALE ağı şu anda kar amacı gütmeyen N.O.D.E. Vakfı tarafından yönetilmektedir. Amaç, ağın sahipliğini ve denetimini zaman içinde $SKL belirteç sahiplerine aktarmaktır.
Flood sonu++++
Buna ek olarak, kullanım kanıtı süresi nedeniyle,Tüm Skale tokenlar şu anda kilitli. Bu süre 1 Aralık'ta sona erecek ve çoğu yatırımcının kilidi açılacak.
Skale hakkında bilgi alışverişin de bulunmak isteyen olursa http://t.me/SkaleTurkish  grubuna gelebilir.
You can follow @EmreTFA.
Tip: mention @twtextapp on a Twitter thread with the keyword “unroll” to get a link to it.

Latest Threads Unrolled:

By continuing to use the site, you are consenting to the use of cookies as explained in our Cookie Policy to improve your experience.